Ministar Antić našao se u spotu koji je obišao čitav svet, a da to nije ni znao (VIDEO)

Ministar Antić našao se u spotu koji je obišao čitav svet, a da to nije ni znao (VIDEO)

09.02.2018 17:05, Novosti

Ministar Antić našao se u spotu koji je obišao čitav svet, a da to nije ni znao (VIDEO) Ministar energetike Aleksandar Antić našao se u spotu koji na mreži Linkedin šeruje najveća kompanija za projektovanje i izvođenje radova u Zalivu.

Reč je o snimku kojim kompanija sa sedištem u Saudijskoj Arabiji želi da pokaže koliko je nošenje kaciga veoma bitno. U tom spotu prikazuju se brojne nesreće iz celog sveta koje su mogle da se završe tragično da akteri nisu nosili zaštitne kacige.

Aleksandar Antić našao se u spotu zbog nesreće koja mu se dogodila pre četiri godine, a u kojoj je, upravo zahvaljujući nošenju šlema ostao nepovređen. Tada ga je u zavejanom Majdanpeku pogodila velika ledenica u glavu, šlem je odleteo i pukao, a Antić se od siline udarca zateturao u stranu. Na šlemu su se videla dva loma: jedan veliki, od predela slepoočnice do temena, i drugi, manji, u predelu potiljka.

PROČITAJTE I: Antić upalio sveću u crkvi pošto ga je ledenica pogodila u glavu Hvala svima koji su brinuli... Uz manji hematom dobro sam, što se za šlem ne može reći :), napisao je tada Antić na društvenim mrežama.

Nesreća se dogodila dok je ministar davao izjavu medijima.

Antić, koji se trenutno nalazi na službenom putu u Mađarskoj, kratko je rekao da ga ovim povodom niko nije kontaktirao.- Ne znam ništa o tome - naveo je on za Blic.