NEOBIČAN PREKID MEČA: Stotine plišanih meda uletelo na teren (VIDEO)

NEOBIČAN PREKID MEČA: Stotine plišanih meda uletelo na teren (VIDEO)

04.12.2017 23:05, Novosti

NEOBIČAN PREKID MEČA: Stotine plišanih meda uletelo na teren (VIDEO) DA ubacivanje predmeta u teren uoči i tokom nogometnih utakmica može biti pametno, zabavno i na kraju priče i humanitarno, na najbolji su način proteklog vikenda pokazali navijači belgijskog Šarlroa, trenutno drugoplasiranog tima u ligi, piše Index.

hr. Pročitajte još: FOTO: Šutnuo loptu u Škotskoj – završila u Norveškoj Oni su za nekoliko minuta odložili početak utakmice između svoje ekipe i Ostendea jer su zasuli teren - stotinama plišanih medvedića! Storm Ultras 2001, kako se nazivaju navijači Šarlroa, želeli su da tako pomognu siromašnoj deci čiji roditelji nemaju novca da im ovog Božića kupe poklon. Stotine igračaka nakon nekoliko minuta su pokupili radnici na stadionu, zapakovali ih i one će uskoro biti podeljene siromašnim malim Belgijcima. Pročitajte još: ŠOKANTAN POTEZ NAVIJAČA SANDERLENDA: Momak izvršio nuždu na tribinama, odmah izbačen sa stadiona (VIDEO+FOTO) Da stvar bude bolja, ovo im nije prvi put. Bacanje medvedića u teren postaje prava tradicija u tom gradu, budući da su i prošle zime deci pomogli na isti način. Navijače je inspirirao Teddy Bear Toss, popularna akcija u američkoj hokejaškoj ligi u kojoj navijači u ovo doba godine takođe bacaju medvediće na led, a oni se onda dele onima kojima su najpotrebniji. Utakmica je završila 1:1 i Šarlroa je tako propustio priliku da se približi vodećem Brižu, koji ima šest bodova prednosti.

An amazing gesture from Charleroi and Oostende fans, throwing hundreds of Christmas presents onto the pitch for local disabled children. Football has the power to change the lives of many disabled people! #totalaccess pic.

twitter.

com/r6RgokqAnz— CAFE (@cafefootball) December 4, 2017