Rasprodate sve ulaznice za Marizin koncert u Sava centru

Rasprodate sve ulaznice za Marizin koncert u Sava centru

04.12.2017 23:05, Novosti

Rasprodate sve ulaznice za Marizin koncert u Sava centru Sve ulaznice za koncert svetske zvezde fado muzike Marize, 7. decembra u Sava centru, rasprodate su, saopštio je danas Long Play.

Portugalska pevačica je poslednjih desetak godina u više navrata punila Sava centar, a rasprodate ulaznice za koncert 7. decembra, u okviru turneje povodom aktuelnog albuma Mundo, pokazuje koliku popularnost i ugled uživa kod beogradske publike.

Proći ćemo kroz brojne pesme koje ljudi vole i u kojima su uživali ovih petnaestak godina, ali istovremeno naglasak koncerta će biti na albumu \'Mundo\', najavila je Mariza.

Mundo (2015) donosi novi, hrabar i eksperimentalni fado koji pomera granice, ističu iz Long Play.

Mundo je album putovanja, gde se od Kapoverdskih ostrva u “Padoce de Céu Azul” stiže do flamenka u pesmi “Adeus” i dodira tanga u “Capricosa”. Pevačica jedinstvenog i bogatog glasa, prepoznatljiva po osobenoj harizmi i kratkoj kosi, pevačku karijeru počela je albumom Fado en mim (2001), a usledili su svetski uspešni Fado Curvo (2003) i Transparente (2005). Titulu kraljica fada - specifične portugalske muzike pune strasti, tuge, ljubomore i žalosti, Mariza je po mišljenju mnogih zaslužila albumima Terra (2008) i Fado Tradicional (2010), kao i brojnim turnejama i koncertima u prestižnim svetskim dvoranama kao što su pariska Olimpija, Sidnejska opera, Karnegi hol u Njujorku...