Putovanje kroz vreme: Da li je Putin besmrtan? (FOTO/VIDEO)

Putovanje kroz vreme: Da li je Putin besmrtan? (FOTO/VIDEO)

01.12.2017 01:05, Novosti

Putovanje kroz vreme: Da li je Putin besmrtan? (FOTO/VIDEO) POSTOJI puno priča o putovanju kroz vreme koje svi odbacujemo kao neverodostojne. Međutim, astrofizičari tvrde da je moguće otputovati u budućnost, ali ne i vratiti se. Evo nekoliko zanimljivih priča tzv. putnika kroz vreme.

Putin kroz istoriju stare RusijeDa li je ruski predsednik Vladimir Putin putovao kroz vreme ili je besmrtan, pitanje je mnogih pošto su videli fotografije vojnika nastale 1920. i 1941. godine.

Pristalice teze da je Putin svemoguć i besmrtan pokrenule su priču da je predsednik mitsko biće koje je na našoj planeti stotinama, ako ne i hiljadama godina.

Pročitajte još - OVO JE PUTINOVA ĆERKA: Kolega Jekaterine Tihonove potvrdio da je ruski predsednik njen otac Oni pretpostavljaju da je Putin vremeplovom posetio Rusiju, vratio se u prvu polovinu 20. veka i svedočio važnim epizodama iz istorije domovine.

Misterija švajcarskog sataKineski arheolozi su, u decembru 2008. godine, prilikom jednog iskopavanja u pokrajini Šangsi, u drevnoj grobnici pronašli mali metalni ručni sat. Na satu je stajalo vreme 10:06, a na pozadini sata je na engleskom napisana reč Švajcarska, iako Švajcarska kao država postoji od 1848. godine. Kako je to moguće? Grobnica u kojoj je sat pronađen je bila zapečaćena bar 400 godina, a gotovo je nemoguće da je čovečanstvo napravilo takav uređaj u to vreme.

Mobilni pre II svetskog rataNa jednom crno-belom filmu iz 1938.

godine, okačenom na Jutjub kanalu, devojka drži kraj uha neki uređaj nalik na mobilni telefon sa kraja 20. veka. Zaključak da se radi o vremenskoj putnici, ubrzo je osporila u komentaru ispod videa unuka žene sa snimka. Pročitajte još - Putin: Imao je Kozirjev samo lobanju, ali praznu, bez mozga Po njenim rečima ta žena se zove Gertrud Džons i ona je kao 17-godišnjakinja radila u kompaniji Dupont u odeljenju za telekomunikacije koje je eksperimentisalo s bežičnim telefonima. - Baka mi je rekla da su ona i još pet radnica dobile prototipove bežičnih telefona zbog testiranja - izjavila je unuka.