Da li ste za fruštuk?

Da li ste za fruštuk?

13.11.2017 11:05, Novosti

Da li ste za fruštuk? I pored toga što se često može čuti da je doručak obrok koji ne bi trebalo preskakati upravo zbog svog značaja na funkcionisanje organizma, određeni broj ljudi ga neretko izbegava uz objašnjenje da nemaju vremena za pripremu, da im ne prija, ili se pak desi da ga jednostavno „prespavaju“. Ove jeseni, u nameri da podseti na značaj prvog jutarnjeg obroka, i natenane uživanje u svakom zalogaju sa dragim osobama, Neoplanta je kreirala koncept fruštukovanja. Fruštuk jeste doručak, ali na vojvođanski način, mnogo je sadržajniji i bogatiji. To je obrok u kome se bez žurbe uživa u ukusu svakog zalogaja. I dalje je važan, za neke i najvažniji deo dana jer upravo uz fruštuk nastaju prvi jutarnji razgovori, trenuci kojima započinjemo svaki novi dan, kojih se rado sećamo i prepričavamo.

Zašto je fruštuk tako poseban?Pre svega jer vreme postaje manje važno. U užurbanoj svakodnevici, važno je da nađemo vremena za sebe i one koji nam znače. Fruštukovanje nas okuplja, podstiče da zajedno učestvujemo u pripremi ukusnih kreacija i uživanju u originalnim zalogajima. I što je još važnije, to ne radimo u žurbi, već polako, natenane. Fruštuk kobasica je novi član Neoplanta Delikates porodice, koja osvaja hedoniste i gurmane istančanog ukusa. Napravljena je po originalnoj recepturi, jedinstvenog je ukusa i savršeno se uklapa u brojne interesantne ukusne kombinacije.

Idealno je što fruštukovanje može da se organizuje svako jutro – radnim danima, vikendom, praznicima, sa decom, voljenom osobom, članovima porodice, prijateljima, kolegama. Vi birate ko će biti pozvan, a jedini uslov su ukusni zalogaji u kojima se natenane uživa. I dok se pažljivo pripremate za sve „avanture“ koje vas očekuju tokom dana, pre svega budite spremni za jedan dobar fruštuk. Na ovaj način pobedom počinjete dan jer ga započinjete uz drage osobe, porodicu, prijatelje i zajedničko natenane uživanje u svakom ukusnom zalogaju!(PR)