Najlepša i najpoznatija plaža Mediterana - Lara

Najlepša i najpoznatija plaža Mediterana - Lara

10.10.2017 09:05, Novosti

Najlepša i najpoznatija plaža Mediterana - Lara Ako postoji turistička regija koja je pogodna za svaki vid odmora, a posebno porodični, onda je to definitivno Antalijska. U dvomilionskoj Antaliji za svakoga ima sve: za ljubitelje šopinga tu su moderni šoping centri sa svetskim brendovima, ljubitelji istorije će uživati u drevnom gradskom jezgru Kaleiči ili Antalijskom muzeju, a ljubiteljima kupanja na raspolaganju je šljunkovita plaža Konjalti, ali i prelepa peščana plaža Lara.

Lara je jedna od najdužih i najlepših peščanih plaža u Turskoj, a i dom je velikom broju hotela sa pet zvezdica. Među mnogim hotelima koje nam preporučuju u agenciji “1 A Travel” ističu se hoteli iz lanca Titanic. Ovi hoteli se odlikuju ne samo odličnom pozicijom, velikim prostorom, izuzetnim asortimanom kako hrane, tako i usluga i sadržaja, već su izuzetno interesantni porodicama sa decom. Na primer, hotel Titanic Beach Lara daje mogućnost da do dva deteta starosti do sedam i 12 godina smeštaj imaju gratis. Na taj način porodice sa decom mogu ostvariti odličan popust i po zaista pristupačnoj ceni provesti letovanje na lepom mestu.“Titanic Beach Lara” se nalazi na istoimenoj plaži Lari, na kojoj ima svoj privatni deo plaže dug 165 metara, sa braonkastim peskom.

Zapadno se nalazi se centar same Antalije, do koje se veoma jednostavno dolazi lokalnim transportom, tako da je uživanje u ovoj mediteranskoj metropoli još jedan adut za boravak ovde.

Hotel je izgrađen 2003. godine, renoviran je 2014. godine. Prostire se na 95.000 metara kvadratnih. Glavna zgrada ima 9 spratova i oblik broda, dok je u bašti aneks zgrada sa family sobama. Hotel ima glavni restoran, tri a la carte restorana ,“Stela” restoran, turski šator, Midnight Snack, poslastičarnicu i 8 barova. Za “Submarine” disko hotelijeri vole da kažu da je poseban adut hotela.

Za decu tu je Tini Kids mini klub, igralište, zatvoreni i otvoreni bazen, dečji bife.

Gurmani ne moraju da brinu, jer u ovim hotelima se uživa u internacionalnoj i tradicionalnoj kuhinji 24 sata dnevno, u okviru ultra all inclusive koncepta.

Za opuštanje, u hotelu postoji i moderno uređeni spa i velnes centar, sa hamamom, saunom, đakuzijem i masažama kao i zatvorenim bazenom sa toplom vodom.

Svakako, mnogo je razloga zašto je “Titanic Beach Lara” upravo preporuka agencije “1 A Travel” kao jedan od najboljih hotela na ovoj prelepoj plaži. Titanic Beach Lara je po višegodišnjem iskustvu agencije jedan od najtraženijih hotela, pa je na vama da proverite zašto. Nazovite info centar 011/655-7800 ili posetite sajt agencije www.1atravel.

rs i rezervišite “Titanic Beach Lara” hotel. Provedite jesenji odmor na najlepšoj plaži Mediterana.