Raj za golfere i porodični odmor

Raj za golfere i porodični odmor

08.10.2017 11:05, Novosti

Raj za golfere i porodični odmor Ukoliko odlučite da svoj odmor provedete u Turskoj, Antalijskoj regiji, budite sigurni da ste napravili pravi izbor, a ako još odaberete Belek i hotel „Titanic Deluxe Belek“, računajte na to da će vam odmor biti nezaboravan.

Na 30 kilometara od aerodroma u Antaliji, šest kilometara od centra Beleka, u mestu Kadrije, nalazi se, možemo reći, kompletan jedan mali grad, hotel „Titanic Deluxe Belek“. To je hotelski kompleks koji se prostire na 170.000 metara kvadratnih, a otvoren je 2013. godine. Glavna zgrada hotela ima 6 spratova, a ceo kompleks ukupno 551 sobu, najrazličitijih tipova, od standardnih, superior, preko porodičnih, a za one najprobirljivije, koji žele posebnu intimu, tu su deluxe vile pored bazena, na dva sprata, koje pored svog luksuza koji pružaju, imaju i batlera koji je gostima na usluzi. Ultra all inclusice usluga hotela je jednom rečju vrhunska, a samo za ishranu gostima su na raspolaganju pored glavnog, još pet restorana, dodatnih 5 a la carte restorana, jedan dečiji i ukupno 13 barova koji nude osveženje u svim delovima ovog prelepog kompleksa. Za zabavu i rekreaciju, gosti mogu da koriste zatvoreni, ogroman otvoreni bazen, olimpijski bazen, aqua park i nekoliko manjih i dečijih bazena. Tu su još i veliki broj sportskih terena, fitnes centar, aerobik, a za zaljubljenike u golf hotel obezbeđuje besplatan prevoz do nekog od mnogobrojnih golf terena u Beleku.

Za ljubitelje muzičkih zabava, pored diskoteke, u hotelu se organizuju i posebni večernji programi i živa muzika, a za one koji žele nešto mirniji provod, ali nikako dosadan, tu su odličan animacioni tim, pozorišne predstave i akrobatski spektakli. Posle provoda, rekreacije i zabave ukoliko poželite da se malo opustite, to možete da učinite u velelepnom Spa centru hotela koji je verovatno i najveći u Evropi, gde možete da uživate u turskom kupatilu, sauni, snežnoj sobi, đakuziju, parnom kupatilu ili u nekim od tretmana i masaža. Kao i sve u ovom hotelu, tako i odlazak na plažu nije običan već jedinstven doživljaj. Naime, do plaže možete prošetati kroz prijatno okruženje nekoliko minuta ili ćete odlučiti, kao i većina gostiju, da otplovite brodićima koji rekom koja protiče kroz kompleks i uliva se u more, voze goste do obale i hotelske plaže. Brodići isplovljavaju na svakih nekoliko minuta tokom celog dana i plovidba njima, predstavlja pravi ugođaj, kako za odrasle, tako i za najmlađe goste hotela, na koje hotel posebno obraća pažnju, pa su za njih tu Antantic Kids mini klub, igralište, zatvoreni i otvoreni bazen, dečiji bife i mnogi drugi interesantni sadržaji, koji će njihovo letovanje učiniti jedinstvenim.

Sve što pruža ovaj hotel, navodi vas na to da uopšte ne poželite da idete nigde van hotelskog kompleksa, a ukoliko se ipak odlučite da odete do centra Beleka, uživate u šetnji bulevarima i šopingu, od hotela, na svakih nekoliko minuta, saobraća mini bus, popularni dolmuš, kojim ćete za kratko vreme stići do vaše željenje lokacije u gradu.

Zbog svega navedenog, slobodno možemo reći da je ovaj hotel „Titanik“ koji ne tone, već iz godine u godinu, privlači sve veći broj gostiju koji svoj odmor žele da provedu upravo u ovom hotelu i uživaju u svim čarima koje on pruža i osete pravi luksuz, ali po izuzetno pristupačnim last minute cenama. Uverite se i sami, posetite sajt agencije “1 A travel” ili pozovite info centar agencije 011/655-78-00 i ljubazni zaposleni će vam sa zadovoljstvom preporučiti neki od mnogobrojnih hotela iz ponude, u Turskoj (http://www.1atravel.

rs/destinacija/turska/ ), na Kipru ili u Egiptu, izbor je vaš, a sve u cilju da vam odmor bude savršen. A jesen u Antalijskoj regiji je topla, prijatna, udobna i opuštajuća.