LjUBOMORA U ZOO VRTU: Majmun prebio čuvara zbog “devojke” (VIDEO)

LjUBOMORA U ZOO VRTU: Majmun prebio čuvara zbog “devojke” (VIDEO)

06.10.2017 19:05, Novosti

LjUBOMORA U ZOO VRTU: Majmun prebio čuvara zbog “devojke” (VIDEO) ŠIMPANZA Romeo iz Ukrajine pogrešno je shvatio komunikaciju između njegove voljene Julije i čuvara zoološkog vrta. Pa je nasrnuo na čuvara zoo vrta koji je na kraju bio pretučen od strane majmuna Romea, prenose Zanimljivosti dana.

Majmun Romeo je pobesneo nakon što je Julija pokušala da preko stakla poljubi zoološkog čuvara Sergeja. Prvo je počeo da udara nju, a kad je čuvar pokušao da ih razdvoji, napao je i njega.

Pročitajte još: Pijani jelen demolirao kuću u Stokholmu (VIDEO)U toj borbi majmun je pretukao zoo čuvara Sergeja, odgrizao mu komadić desnog uva i svom snagom ga udario ispod oka, zbog čega nesrećni čuvar ima ogromnu šljivu Naravno, Sergej je uspeo da pobegne od ljubomorno pobesnelog majmuna Romea i odveze se u bolnicu gde je hitno zbrinut. Pročitajte još: OSVETA BIVŠEM: Istrenirana horda veverica čoveka ostavila bez testisa - Njegovo desno uho i prsti leve ruke su izgriženi, a od tih ugriza nedostaju mu neki delovi uva i prstiju. Učinili smo sve što je u našoj moći da spasimo što se spasiti da - rekao je potparol bolnice Andrej Kozačenko za lokalne medijeOglasili su se i iz ZOO-a Feldman Ecoparka, koji se nalazi u Harkovskoj oblasti na istoku Ukrajine.

Pročitajte još: PRASE MUTANT: Mladunče svinje rođeno s jednim okom i čudnom izraslinom na čelu (VIDEO)- Šimpanze su veoma opasne životinje s jakim čeljustima i mogu lako da izujedaju čoveka. Naš čuvar nije trebao da ulazi u kavez, jer on već šest godina čuva šimpanze i nije mislio da može doći do toga - rekla je Valerija Ivašenko, potparol zoološkog vrta.Čuvar Sergej potvrdio je svoju povezanost s Romeom i Julijom i rekao da se ovakvo nešto dosad još nije dogodilo. Uveren je da ga je Romeo napao zbog ljubomore, a on je samo htio zaštititi svoju ljubljenu majmunicu Juliju. Inače majmunski par je pre nekoliko meseci dobio prvog potomka.