OSVETA BIVŠEM: Istrenirana horda veverica čoveka ostavila bez testisa

OSVETA BIVŠEM: Istrenirana horda veverica čoveka ostavila bez testisa

02.10.2017 19:05, Novosti

OSVETA BIVŠEM: Istrenirana horda veverica čoveka ostavila bez testisa DžENIS Smit (45) uhapšena je u Detroitu zbog veoma čudnog kriminalnog čina. Policija sumnja da je Dženis istrenirala veći broj veverica da bi napala svog bivšeg momka, prenose Zanimljivosti dana.Žrtva napada Džejms Robinson (51) je u poslednjih mesec dana bio je žrtva više napada u kojima je glavni osumnjičeni za napad bilo desetak veverica.

On je u tim napadima veverica pretrpeo više ozbiljnih povreda, među njima su gubitak dva prsta i jednog testisa.

Pročitajte još: PRASE MUTANT: Mladunče svinje rođeno s jednim okom i čudnom izraslinom na čelu (VIDEO)Robinson nije imao pojma zašto ga veverice napadaju, sve dok nije video svoju bivšu devojku, koja je inače bivši cirkuski dreser i trener životinja, kako bodri malene vevericee dok ga one napadaju.

Bila je skrivena u grmlju, ali mogao sam jasno da je vidim i čujem. Izdavala je naređenja vevericama i govorila im da me napadaju izjavio je Robinson.

Pročitajte još: U spavaćoj sobi pronašli jednu od najotrovnijih zmija na svetuShvativši da bi u jednom trenutku čak i život mogao da mu bude ugrožen, Robinson se obratio policiji, koja je otišla u posetu kod Smitove. U njenom stanu pronađene su desetine kaveza u kojima se nalazilo ukupno 27 veverica. Takođe su pronašli i lutke pomoću kojih ih je trenirala, a na čijim su licima bile nalepljene Robinsonove fotografije.

Pročitajte još: Majmunska posla: Majmun u metrou — internet heroj (video)Šef detroitske policije Džejm Krejg potvrdio je da je Smitova optužena za napad i da je tokom ispitivanja sve priznala.

Ona je hvatala i trenirala veverice da uznemiravaju i napadaju gospodina Robinsona, inače njenog bivšeg momka. Pre je trenirala lavove u cirkusu, pa joj je dresura veverica bila veoma laka. Rekla je da je planirala da napravi vojsku od 50 do 100 veverica koje bi napale njenog bivšeg momka izjavio je šef policije.

Smitova je suočena sa čitavim nizom optužbi, od maltretiranja životinja, pa sve do njihovog korišćenja kao oružja.

Njeni advokati zahtevaju da se izvrši procena ssihijatrijskog stanja Smitove, pošto smatraju da dotična pati od ozbiljnih problema, zbog čega nije sposobna za suđenje.

Kao potvrdu psihičkih problema izjavili su da bi bilo kudikamo smislenije da je, kao dreser, upotrebila pse ili medveda, nego veverice.

U slučaju da ipak dođe do suđenja i do osude, Smitovoj preti maksimalna zatvorska kazna od 65 godina robije.