VIDEO: Predugo je čekala „onog pravog“, pa se udala za samu sebe

VIDEO: Predugo je čekala „onog pravog“, pa se udala za samu sebe

29.09.2017 15:05, Novosti

VIDEO: Predugo je čekala „onog pravog“, pa se udala za samu sebe ITALIJANKA Laura Mesi (40) više od 20 godina pokušava da pronađe srodnu dušu i na kraju je shvatila da je idealan partner za nju ona sama pa se udala za sebe.

Laura je instruktor fitnesa i organizovala je bizarnu ceremoniju u gradu Lison, u Lombardiji, prenosi britanski „Metro“.

Kako je ispričala novinarima, ona je oduvek maštala o velikom venčanju kao iz bajke, kom će prisustvovati njena porodica i prijatelji.

Pročitajte još: VIDEO: Vesela domaćica postala hit na internetuObukla je tradicionalnu venčanicu, okupila deveruše i kupila prsten kojim je venčala sebe.- Već sam rekla prijateljima i porodici da ću, ako ne nađem srodnu dušu do 40. godine, se udati za sebe. Ako jednog dana nađem muškarca sa kojim ću moći da zamislim budućnost biću srećna, ali moja sreća ne zavisi od tog nekog. Ovo je moje venčanje iz bajke, samo nedostaje princ – rekla je Laura. Posle ceremonije koju je izvršio propovednik Ramiro Humberto Romero, Laura je isekla tortu na čijem vrhu je bila samo mlada. Pročitajte još: Dečak pokosio travu ispred Bele kuće, Tramp ga pohvalio(VIDEO)Gosti su nazdravili i to šampanjcem koji se nalazio u posebnim flašama obeleženim sa oznakom „Sama“.

Venčanje je posebno privuklo pažnju na društvenim mrežama gde je Laura podelila više od 120 fotografija.- Pre bilo koga drugog, zavolite sebe – bila je jasna Laura.

Pročitajte još: Mlada ostavila mladoženju i pobegla sa 14.000 evraCeremoniju je platila skoro 10 hiljada evra i iako brak nije obavezujući teši što može da se bez problema razvede. Na medeni mesec je srećna mlada, naravno sama, otišla u Egipat.