Pijan pokušao da glasa, pa ga uhapsili po poternici

Pijan pokušao da glasa, pa ga uhapsili po poternici

26.09.2017 13:05, Novosti

Pijan pokušao da glasa, pa ga uhapsili po poternici NA IZBORIMA u Nemačkoj pojavio se pripit muškarac koji je insistirao da mu se dozvoli da izađe na glasanje mada nije imao potrebna dokumenta, a na kraju je uhapšen jer se već nalazi na poternici. Neimenovani muškarac star 46 godina trudio se da glasa u nemačkom gradu Guben, ali mu nadležni na biračkom mestu to nisu dozvolili, prenosi „Vašington Post“.

Pročitajte još: Nemački grad deli besplatne pilule protiv radijacije(VIDEO) Pijani muškarac napravio je takvu scenu da su nadležni bili primorani da pozovu policiju da ga smiri. Što se njega tiče bilo bi mu bolje da nije skretao pažnju na sebe jer policajci su ga odmah uhapsili.

Pročitajte još: Da li će Hitlerove gaće izazvati nemire u SAD? (FOTO)Čim su proverili identitet tog muškarca policajci su videli da se njegovo ime nalazi na poternici. Pošto je sud već naložio da treba da provede sedam meseci u zatvoru, policajci su ga momentalno lišili slobode. Pročitajte još: Američki magazin o rakiji: \'\'Esencija srpskog bića\'\'