KRIZA IDENTITETA: Ko je ovde pas, a ko tele? (VIDEO)

KRIZA IDENTITETA: Ko je ovde pas, a ko tele? (VIDEO)

12.09.2017 15:05, Novosti

KRIZA IDENTITETA: Ko je ovde pas, a ko tele? (VIDEO) DžEJMS je tele staro četiri meseca i pošto ga je stado odbacilo on je utehu pronašao u druženju sa psima na porodičnoj farmi u gradu Ašvilu. - Kada dođe vreme za obrok on postaje malo agresivan. Pokušava da se igra sa psima ali stalno ih udara glavom. To je bilo simpatično kad je bio manji, ali psima je to postalo grubo i ne žele da se igraju sa njim kao što su hteli ranije – rekla je vlasnica Emili Hopson, prenosi „Insajd Edišen“.

Emili kaže da misli da je Džejms rođen sa oštećenim mozgom pošto je bio preveliki kada se rodio.

Pročitajte još: U Japanu podižu svest o mačkama lutalicamaTakođe nije znao da sisa mleko svoje majke i kao jako malo pretrpeo je ozbiljnu infekciju.

Prvih nekoliko nedelja života Džejms je proveo u kući sa Emili i njenim mužem Adamom.- Kada je porastao stavili smo ga u ograđen deo bašte gde držimo piliće – rekla je Emili.

Kada su ga premestili u stado ubrzo su primetili da je ostali bikovi i krave grubi prema njemu. Kako bi se pobrinuli da on ipak ima neko društvo Emili i Adam su prisvojili drugu odbačenu telad.

Pročitajte još: Amerikanka ostavlja 22 miliona dolara nemačkom Zoološkom vrtu- Oni su savršeni drugari za Džejmsa i jako lepo se igraju. Oni imaju svoju malu grupicu, a sad ostali žele da im se pridrže – kaže Emili.

Priznala je da je njen muž nameravao da uzgajaju krave kako bi proizvodili kvalitetno meso, ali sve one su u međuvremenu praktično postale članovi porodice. Pročitajte još: Usamljena majmunica usvojila kokošku (VIDEO)- Džejms je najslađe stvorenje na svetu. Voli da prilazi nama i psima i da nas liže. Voli i da legne pored, a da ga mi mazimo i češkamo – objašnjava Emili.