David iz Policajca sa Petlovog brda se emotivnom porukom oprostio od Ljubiše Samardžića

David iz Policajca sa Petlovog brda se emotivnom porukom oprostio od Ljubiše Samardžića

10.09.2017 21:05, Novosti

David iz Policajca sa Petlovog brda se emotivnom porukom oprostio od Ljubiše Samardžića Marko Stojiljković poznat po ulozi malog Davida, sina policajca Boška Simića kojeg je u popularnoj seriji Policajac sa Petlovog brda tumačio Ljubiša Samardžić, oprostio se dirljivom porukom od velikog glumca koji je preminuo u subotu uveče. Stojiljković, koji je sada filmski kritičar, objavio je poruku na Fejsbuku.- Zbogom, džine. Bio si šmeker i bila je čast raditi s tobom - napisao je Stojiljković.

Marko je u seriji Policajac s Petlovog brda, koja je snimana pre 25 godine, bio jedno od četvoro dece samohranog oca policajca. Nakon ove serije igrao je i u epizodi Orkestar u Otvorenim vratima. Sada se bavi filmskom kritikom i piše na svom blogu.

Od Ljubiše Samardžića dirljivim porukama oprostile su se i njegove filmske žene i brojne kolege i prijatelji iz sveta filma.

Proslavljeni glumac Ljubiša Samardžić, legenda jugoslovenske i srpske kinematografije, preminuo je u 81. godini. Kremacija je zakazana za četvrtak na Novom groblju, objavila je porodica.