Dnevni horoskop za 27.6.2017. godine

Ovan

Potrebno je da se pravilno organizujete kako biste ostvarili uspeh na različitim stranama. Nemojte dozvoliti da vas neko ometa ili usporava. Kolebate se između želje za slobodom i potrebe za vezivanjem. Važno je da pravilno kanališete svoju kreativnu energiju. Danas iskažite vašu kreativnu stranu.

Bik

Opterećeni ste novim poslovnim planovima i nagomilanim obavezama. Nemate dovoljno strpljenja za saradnike. Osećanja potiskujete, a neodlučnost u ljubavnim pitanjima eliminišete radom. Obratite pažnju na uredniji način života i na pravilniju ishranu. Reči se same nižu, lako iznosite svoje stavove drugima.

Blizanci

Saradnici usporavaju vaš poslovni dogovor. Reagujete suviše temperamentno u situacijama kada trebate biti staloženi i smireni. U društvu voljene osobe zaboravljate na poslove koji su vam zadavali brigu. Kontrolišite svoju impulsivnu stranu prirode i nervozu. Logika vam je na mestu. Ne sudite se da pokažete svoje ideje.

Rak

Delujete vrlo ambiciozno i želite da ostvarite svoje ciljeve. Vaša snalažljivost donosi sjajne rezultate. Narednih dana očekujte plimu emocija i lepih trenutaka. Previše briga loše utiče na vašu koncentraciju i na raspoloženje. Usudite se da krenete korak dalje!

Lav

Praktičan duh i preduzimljivost garantuju uspešne poslovne rezultate. Lav vas bombarduje nežnošću Unosite više vitamina i tečnosti u svoju ishranu. Usmerite pažnju na ljude oko sebe.

Devica

Po oprobanom receptu ponavljate poznata pravila u poslovno-finansijskoj saradnji. Očekuju vas uspešni rezultati. Bili ste preokupirani drugim stvarima, pa niste svesni koliko je porodica trpela zbog toga. Različiti sadržaji zabave deluju pozitivno na vaše raspoloženje. Nemate mnogo vremena da se posvetite društvenom životu.

Vaga

Stalo vam je da pridobijete nečije poverenje u poslovnim krugovima, budite uporni. Sukobi na emotivnom planu direktna su posledica površnih odnosa sa suprotnim polom. Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju. Imate veliko razumevanje članova porodice za sve vaše probleme. Тo vam je važnije nego da ste negde sa društvom.

Škorpija

Delujete veoma promišljeno u različitim situacijama. Svesni ste da se poslovna pravila ili okolnosti brzo menjaju. Potrebno vam je prilagođavanje na ljubavnom planu. Niste uvek u pravu. Prijaće vam psiho-fizička relaksacija i opuštanje. Trudite se da ostavite dobar utisak na nekog koga dobro poznajete.

Strelac

Privatnici mogu očekivati poslovni uspeh, a ostali mogu očekivati miran dan bez većih problema. Blizanac vas očekuje. Prijaće vam više sati zdravog sna. Obratite pažnju na svoje snove. Trudite se da ostavite lep utisak na nekog ko vam je dao do znanja da na njega možete da računate.

Jarac

Ukoliko vam je stalo da ostvarite svoje poslovne ciljeve ili zapaženi uspeh, preuzmite inicijativu na različitim stranama. Pojačana je sklonost ka flertovanju i uplitanju u ljubavne avanture Prijaće vam lakša dijeta i boravak u prirodi. Trudite se da ostavite povoljan utisak na nekog ko vam je dao do znanja da bi želeo da bude sa vama češće u društvu.

Vodolija

Imate dovoljno energije da se izborite za uspešnu poziciju medju saradnicima. Ponekad delujete suviše hvalisavo. Zavodljivi ste i nastojite da ostavite dobar utisak. Izbegavajte naporne situacije koje vas previše iscrpljuju. Pokušavate da se posvetite nečemu što bi moglo da vam bude veoma bitno.

Ribe

Neko vas nepotrebno opterećuje dodatnim obavezama, ali vi prećutno pristajete na takav saradnički odnos i imate svoju viziju. Stalo vam je do skladnog emotivnog, ali i seksualnog života. Izbegavajte intrigantne situacije koje vas psihički uznemiravaju. Ne bi trebalo da pridajete mnogo važnosti osobi koja o vama priča laži.