Dnevni horoskop za 25.2.2017. godine

Ovan

Pošto vam više prija da slušate muziku i vodite isprazne razgovore, može se dogoditi odlaganje bitnih obaveza. U ljubavnom životu, nema razloga da se zavaravate velikim iluzijama ili nečijim obećanjima. Spremajte zdravu hranu - domaća kuhinja nema zamenu. Okrenuti ste lepim stvarima. Bilo je zastoja na sve strane, ali nešto obećava da će se sve lepo završiti.

Bik

U izgledu je važna promena na poslu. Otvaraju vam se nove mogucnosti. Razgovarajte iskreno sa svojim partnerom o osećanjima. Izbegavajte brzu hranu. Pitate se zbog čega vam se dešavaju nepredvidljivi događaji, kad ste sve lepo isplanirali.

Blizanci

Iskoristite priliku i svoje poslovne ideje predočite osobama koje vam mogu pomoći. Budite dovoljno diskretni, postoji mogućnost da neko razotkrije vaše tajne namere. Jedite što više sezonskog voća. Spremni ste da se družite i sa onima koji su drugačijeg temperamenta od vašeg, ali ipak ćete se potruditi da nađete neke dodirne tačke.

Rak

Ukoliko budete dovoljno strpljivi, ovaj dan može proći bez posebnih potresa na poslu. Partner budnim okom posmatra i prati vaše ponašanje i kretanje. Danas nemate motivaciju i lako ostajete bez koncentracije. Možda je vreme za kraći predah? Nemate jasnu viziju za naredni period, ali ste sigurni u sebe i jako odlucni.

Lav

Ne dozvolite da neko preuveliča vaš neuspeh i na taj način vas porazi. Nalazite se u novoj zabludi i procenjujete partnerovo ponašanje. Ukoliko nastavite da se fizički iscrpljujete i uludo traćite sopstvenu energiju, možete imati zdravstvenih problema. Ovaj dan nije pogodan za realizaciju tajnih planova.

Devica

Nakon dugog čekanja stiže vam informacija vezana za posao. Budite realni u svojim emotivnim očekivanjima. Sve će doći na svoje mesto. Smanjite konsumiranje slatkiša, zbog šećera u krvi. U priličnom ste procepu između onoga što želite, što bi trebalo da uradite i onoga što drugi smatraju da je za vas najbolje.

Vaga

Informacija koju danas dobijate na poslu može proizvesti neprijatan osećaj i uznemirenost. Pažljivo analizirate voljenu osobu, ali čini vam se kako ne možete lako da uskladite različita interesovanja koja vas udaljavaju. Preterivanje u bilo kom segmentu života preti da naruši unutrašnji sklad i pogorša ionako krhko zdravlje. Preterano ste svojeglavi i sigurni u sebe.

Škorpija

Situacija na poslu nije nepovoljna koliko vam se čini. Prebrzo zaključujete. Prikrivate svoje emotivno raspoloženje u nečijem društvu. Novac vam je potreban, ali ne baš toliko da se zbog njega razbolite. Prilično ste impulsivni, ali pravdoljubivi i spremni da se borite za svoje stavove.

Strelac

Osećate kao da se oko vas sve pokrenulo. Strpljivo pričekajte rasplet događaja. Partner pokušava da vas nagovori na svoje planove, ali vi se nalazite u poziciji da postavljate uslove. Zdravlje dobro. Bura se stišava i vi pokušavate da se smirite. Ukoliko niko ne bude ugrozio vaš lični integritet, to ćete i uspeti.

Jarac

Okolnosti su delimično povoljne pa vam ne preostaje ništa drugo nego da sačekate konačni epilog. Nedostaje vam početni zanos ili emotivna hrabrost, da u potpunosti izrazite svoje namere pred voljenom osobom. Današnji dan će, najblaže rečeno, ličiti na ružan san koji ćete što pre želeti da zaboravite. Zbog preopterećenosti, javljaju se prvi znaci depresije. Nećete lično biti u situaciji da provocirate druge, ali zato oni mogu da se igraju vašim strpljenjem. Do vas ne dopiru njihove neosnovane optužbe.

Vodolija

Imponuje Vam saznanje, da saradnici imaju dovoljno poverenja u Vaše znanje ili sposobnosti. Priželjkujete veću emotivnu slobodu ili novu priliku da ostvarite svoje namere. Odmarajte što više. Razmislite o tome da počnete da postite. Nalazite se u situaciji kada bujna mašta i idealističke sklonosti događaje i ljude čine lepšim nego što jesu. Kad izađete iz te faze, biće vam teško da se prviknete na realnost.

Ribe

Ne zastupajte ideje koje nisu vaše jer niste u stanju da ih dokažete. Svoju ljubav morate negovati, jer ako to neko drugi bude činio, gorko ćete plakati. Moguće iznenadne zdravstvene tegobe, pa budite obazrivi. Ukoliko ste savladali prepreke, možete očekivati normalan dan.