Dnevni horoskop za 23.1.2017. godine

Ovan

Razgovor koji ste imali sa nadređenima na poslu je u poslednjem trenutku doveo do promena na koje niste spremni. Srećni ste sa partnerom. Jedno drugome umete da ispunite želje. Bavite se fizičkom aktivnošću. Jedino tako ćete podići samopouzdanje koje vam danas može zafaliti. Reči se same nižu, lako iznosite svoje stavove drugima.

Bik

Dosadilo vam je da samo radite i potreban vam je mali predah, makar par dana. Polako razmišljate o predstojećem odmoru i počinjete sa pripremama. Ukoliko ste slobodni, možete nesrećno da se zaljubite u osobu koja ne ume da vam uzvrati ljubav. Nalazite se u sjajnoj psiho-fizickoj formi. Logika vam je na mestu. Ne sudite se da pokažete svoje ideje.

Blizanci

Finansije su vam najveca briga, ali ste sebi nametnuli dosta obaveza da biste što manje mislili o tome. U ljubavi se odlično razumete sa voljenom osobom i razmenjujete lepe emocije. Uz poslovnu satisfakciju neophodan vam je porodični mir i partnerovo razumevanje, kako biste ostvarili potpunu psihološku ravnotežu. Usudite se da krenete korak dalje!

Rak

Na poslu dobro. Dan vam nece biti naporan i uglavnom cete biti na sastancima. Vreme je pogodno za donošenje važnih zajednickih odluka. Obratite pažnju na pravilniji način ishrane. Usmerite pažnju na ljude oko sebe.

Lav

Moguci su neočekivani manji troškovi koji ce vam donekle poremetiti planove. Puni ste emotivne topline i vrlo komunikativni. Važno je da pravilno kanališete svoju kreativnu energiju. Nemate mnogo vremena da se posvetite društvenom životu.

Devica

Priliv finansija je usporen i nailazite na ogranicenja na finansijskom planu. U ljubavi ste puni pozitivne energije, pa svoje dobro raspoloženje prenosite na partnera. Obratite pažnju na uredniji način života i na pravilniju ishranu. Imate veliko razumevanje članova porodice za sve vaše probleme. Тo vam je važnije nego da ste negde sa društvom.

Vaga

Izbegavajte donošenje važnih odluka i upuštanje u velike poslovne poduhvate. Ako nemate partnera, velike su šanse da upravo danas uđete u nov emotivni odnos. Kontrolišite svoju impulsivnu stranu prirode i nervozu. Trudite se da ostavite dobar utisak na nekog koga dobro poznajete.

Škorpija

Ne funkcionišete dobro u timu. Taman ste pomislili da ste upecali žrtvu, kad ono ništa. Morate da menjate udicu ili mamac, jer nešto tu ne štima. Previše briga loše utiče na vašu koncentraciju i na raspoloženje. Trudite se da ostavite lep utisak na nekog ko vam je dao do znanja da na njega možete da računate.

Strelac

Potrebno je da provodite više vremena na poslu i trudite se više nego obično. Strpite se do leta, kad će rešenje za emotivne nesporazume doći samo po sebi. Unosite više vitamina i tečnosti u svoju ishranu. Trudite se da ostavite povoljan utisak na nekog ko vam je dao do znanja da bi želeo da bude sa vama češće u društvu.

Jarac

Ne bi trebalo da se previše nervirate oko posla koji bi uskoro trebalo da počnete da radite, a nikako da se to i dogodi. Ne prenagljujte u međuljudskim odnosima i u donošenju odluke u vezi sa partnerom. Različiti sadržaji zabave deluju pozitivno na vaše raspoloženje. Pokušavate da se posvetite nečemu što bi moglo da vam bude veoma bitno.

Vodolija

Polazi vam za rukom da se dogovorite oko nekih bitnih pitanja vezanih za posao sa jednim Ovnom, Rakom ili Vodolijom, a Vaga ili Bik može se postaviti kao dobar posrednik. Neprijatni ste, zatvoreni i hladni prema okolini, prema partneru posebno. Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju. Ne bi trebalo da pridajete mnogo važnosti osobi koja o vama priča laži.

Ribe

Potrebno je da se savetujete sa Strelcem u vezi sa poslom. Ponekad je poželjno otvoreno reći partneru da vam ne poklanja dovoljno pažnje. Prijaće vam psiho-fizička relaksacija i opuštanje. Neplanirani događaji su vas dočekali nespremne.