Dnevni horoskop za 29.3.2017. godine

Ovan

Povoljan perid za one koji žele da započnu nov posao. Na emotivnom planu promenljivo. Ukoliko ste se upustili u tajnu vezu, budite oprezni. Ukoliko nastavite da se fizički iscrpljujete i uludo traćite sopstvenu energiju, možete imati zdravstvenih problema. Okolnosti se menjaju pa vam se čini da su svi promenili svoje stavove koji vam danas postaju potpuno strani.

Bik

Druženje sa prijateljima može biti povod za razgovor o novom poslu od koga očekujete lep prihod. Još uvek ne osećate pravu emotivnu krizu, ali kako vreme bude odmicalo, bice vam sve teže i počećete da sumnjate u svoje odluke. Smanjite konsumiranje slatkiša, zbog šećera u krvi. Okrenuti ste lepim stvarima. Bilo je zastoja na sve strane, ali nešto obećava da će se sve lepo završiti.

Blizanci

Ukoliko ste za danas planirali poslovne pregovore, oni se mogu odužiti i biti teški. Naredni period se primirite i budite sami sa sobom. Preterivanje u bilo kom segmentu života preti da naruši unutrašnji sklad i pogorša ionako krhko zdravlje. Pitate se zbog čega vam se dešavaju nepredvidljivi događaji, kad ste sve lepo isplanirali.

Rak

U poslovima koji su ušli u završnu fazu nailazite na ograničenja. Danas ćete biti emotivno osetljivi. Novac vam je potreban, ali ne baš toliko da se zbog njega razbolite. Spremni ste da se družite i sa onima koji su drugačijeg temperamenta od vašeg, ali ipak ćete se potruditi da nađete neke dodirne tačke.

Lav

Nailazite na teškoce na poslu, što je uzrokovano okolnostima na koje ne možete da utičete. Nemojte reagovati impulsivno da ne bi došlo do rasprave sa partnerom. Zdravlje dobro. Nemate jasnu viziju za naredni period, ali ste sigurni u sebe i jako odlucni.

Devica

Kreativnost vam je trenutno u padu, nedostaje vam inspiracija. Postoji mogućnost da partnerove reči shvatite suviše negativno i ozbiljno mada za to nema razloga. Današnji dan će, najblaže rečeno, ličiti na ružan san koji ćete što pre želeti da zaboravite. Zbog preopterećenosti, javljaju se prvi znaci depresije. Ovaj dan nije pogodan za realizaciju tajnih planova.

Vaga

Poslovi koje obavljate u saradnji s poslovnim partnerima odugovlace se i kasne. Zbog nekih nepredvidenih dešavanja u porodici će biti i troškova, ali bez obzira na to, finansijski ćete isplivati. Odmarajte što više. Razmislite o tome da počnete da postite. U priličnom ste procepu između onoga što želite, što bi trebalo da uradite i onoga što drugi smatraju da je za vas najbolje.

Škorpija

Bilo bi mudro da se ne upuštate u velike finansijske transakcije. S partnerom ste usklađeni i jedno drugome pomažete u ostvarivanju zajedničkih obaveza. Moguće iznenadne zdravstvene tegobe, pa budite obazrivi. Preterano ste svojeglavi i sigurni u sebe.

Strelac

Ovaj dan nije pogodan za poslovna putovanja na duže relacije i inostranstvo. Vodite otvorenu komunikaciju s partnerom o važnim zajedničkim temama i planovima. Ne odlažite odlazak kod lekara, to može da bude opasno. Prilično ste impulsivni, ali pravdoljubivi i spremni da se borite za svoje stavove.

Jarac

Posle dužeg vremena osecate da imate pravu energiju i da ste fizicki sve snažniji. To vam omogucava da lakše podnosite sve veci broj poslovnih obaveza. Vašem partneru i vama pružaju se pogodnosti za poboljšanje zajednickog imovinskog i finansijskog stanja. Što se tiče sigurnosti i stabilnosti nervnog sistema, ne sekirajte se - sve je u najboljem redu. Bura se stišava i vi pokušavate da se smirite. Ukoliko niko ne bude ugrozio vaš lični integritet, to ćete i uspeti.

Vodolija

Još uvek niste prihvatili odgovornost kada su finansije u pitanju pa se oslanjate na druge. Vaše pozitivne osobine dolaze do izražaja više nego inače, što vašeg partnera čini srećnim. I vi sami zračite srećom. Više se krećite, fizička aktivnost bi dobro došla. Jedite voće. Nećete lično biti u situaciji da provocirate druge, ali zato oni mogu da se igraju vašim strpljenjem. Do vas ne dopiru njihove neosnovane optužbe.

Ribe

U narednom periodu biće poteškoca, ali ćete na kraju rešiti sve probleme s novcem. Raspoloženi ste za večernji izlazak s partnerom. Nervni sistem je u krizi. Neophodan vam je jedan dobar odmor. Nalazite se u situaciji kada bujna mašta i idealističke sklonosti događaje i ljude čine lepšim nego što jesu. Kad izađete iz te faze, biće vam teško da se prviknete na realnost.