Dnevni horoskop za 28.5.2017. godine

Ovan

Jasno vam je da postoje različite faze poslovnih mogućnosti, strpljivo sačekajte na svoju priliku. Važno je da pravilno preispitate svoje misli i osećanja. Prijaće vam relaksacija, opustite se od napornih obaveza. Neplanirani događaji su vas dočekali nespremne.

Bik

Nema razloga da činite stvari koje predstavljaju potencijalnu opasnost za vaš poslovni ili društveni ugled. Posvetite više pažnje jednom članu porodice koji će vas danas zamoliti za pomoć. Iskoristite prvi slobodan dan za duži boravak u prirodi. Pokušajte da se nekako izborite sa vlastitim nezadovoljstvom. Ako vam to ne pođe za rukom, potražite pomoć prijatelja. Ovako dalje ne ide.

Blizanci

Trenutni gubitak ne treba prihvatiti kao lični poraz, već kao dobar povod da promenite svoju poslovnu taktiku. Kao da vas je razum napustio, pa se prepuštate osećanjima, koja su trenutno pogrešna. Prijaće vam planinska šetnja i čist vazduh. Trenutno ste društveno angažovani, pa nastojite da funkcionišete na najbolji mogući način.

Rak

Nema razloga za zabrinutost i paniku zbog gubitka na poslovnom planu. Sačekajte na bolju poslovnu priliku. Nastavljate sa imidžom ljubavnika velikog stila. Trudite se, mada vas je suprotna strana prozrela. Moguća nesanica... Ne rasipajte naklonost i osećanja.

Lav

Poželjno je menjati ubeđenja, jer su pogrešna. Bićete u situaciji da se uzbuđujete ne samo na planu emotivnih vrednosti već i vrednosti uopšte. Ako ste pušač, razmislite o tome da ostavite cigarete. Zabave, ljubav, razna zadovoljstva i društvene igre napokon vam padaju na pamet.

Devica

Mudro se rukovodite ranije stečenim iskustvima. Ne ponavljate istu grešku. Pokušavate da dobro funkcionišete u partnersko-bračnim odnosima, ali imate utisak da nije sve baš idealno: druga strana je jača. Moguća malaksalost... Ukoliko budete pronašli srednji put između materijalnih i duhovnih vrednosti, dobro ćete se osećati i odlično funkcionisati.

Vaga

Praktično razmišljate i okrećete se stvarima od kojih imate konkretnu korist. Mnogi pripadnici znaka doživljavaju nezaboravne trenutke sa voljenom osobom. Zdravlje u najboljem redu. Očekuju vas zabave i romantični izlasci. Nastojte da u svakom trenutku lepo izgledate.

Škorpija

Vodite se moralnim principima. Novi poslovi i dobra zarada su na vidiku, koncentrisani na njih zadovoljno trljate ruke. Malo ko uspeva da sa vama danas izađe na kraj, a najteže vam pada kritika članova porodice od kojih očekujete više poštovanja i popustljivosti. Ljubav povoljno utiče na vaše zdravstveno stanje. Olakšanje koje osećate neće rešiti kljune probleme.

Strelac

Sve je u znaku poslovnih uspeha, priznanja i poboljšanja materijalne situacije. Emotivna kriza. Spremajte zdravu hranu - domaća kuhinja nema zamenu. Jedan događaj vas može navesti da se postavite nadmoćno u odnosu na okolinu.

Jarac

Moglo bi se reci da ste u svom elementu. Vredno radite, ali rezultati još uvek nisu vidljivi, bar kad je novac u pitanju. Nekome je veoma stalo da se sa vama ponovo zbliži, nezavisno o kome je reč, moguće o mlađoj osobi. Izbegavajte brzu hranu. Pravi uzrok vaše potrebe da se dokažete je nesigurnost koja vas muči ovih dana.

Vodolija

Imate finansijske probleme, ali ćete najverovatnije uz pomoc neke koleginice ili bliske osobe, rođake ili prijateljice, naći povoljno rešenje. Teško vam je da realno sagledate važne stvari koje bi trebalo da rešite u odnosu s partnerom. Jedite što više sezonskog voća. Prekid prijateljskih odnosa će samo nakratko poljuljati raspoloženje.

Ribe

Očekujete da se neko angažuje oko zajedničkog projekta o kome ste nedavno razgovarali. Ljubavni susret. Danas nemate motivaciju i lako ostajete bez koncentracije. Možda je vreme za kraći predah? Važan dogadaj koji se odigrao pomerio je sve iz osnova.