Dnevni horoskop za 18.2.2018. godine

Ovan

Iskoristite priliku i svoje poslovne ideje predočite osobama koje vam mogu pomoći. U ljubavnom životu, nema razloga da se zavaravate velikim iluzijama ili nečijim obećanjima. Ukoliko nastavite da se fizički iscrpljujete i uludo traćite sopstvenu energiju, možete imati zdravstvenih problema. To što ne znate šta biste sa samim sobom nije razlog da gledate u jednu tačku. Preduzmite nešto konkretno da bi nedostižno postalo stvarnost.

Bik

Ukoliko budete dovoljno strpljivi, ovaj dan može proći bez posebnih potresa na poslu. Razgovarajte iskreno sa svojim partnerom o osećanjima. Smanjite konsumiranje slatkiša, zbog šećera u krvi. Osećaćete se sputano i poželećete da pobegnete iz kaveza, da biste mu se kasnije vratili.

Blizanci

Ne dozvolite da neko preuveliča vaš neuspeh i na taj način vas porazi. Budite dovoljno diskretni, postoji mogućnost da neko razotkrije vaše tajne namere. Preterivanje u bilo kom segmentu života preti da naruši unutrašnji sklad i pogorša ionako krhko zdravlje. Ne raspravljajte se sa okolinom, nepotrebno se nervirate zbog sitnica.

Rak

Nakon dugog čekanja stiže vam informacija vezana za posao. Partner budnim okom posmatra i prati vaše ponašanje i kretanje. Novac vam je potreban, ali ne baš toliko da se zbog njega razbolite. Zbog nepovoljnog aspekta u vašem polju prijateljstva, postajete previše indiskretni.

Lav

Informacija koju danas dobijate na poslu može proizvesti neprijatan osećaj i uznemirenost. Nalazite se u novoj zabludi i procenjujete partnerovo ponašanje. Zdravlje dobro. Trudite se da se predstavite ozbiljniji i zreliji nego što zaista jeste.

Devica

Situacija na poslu nije nepovoljna koliko vam se čini. Prebrzo zaključujete. Budite realni u svojim emotivnim očekivanjima. Sve će doći na svoje mesto. Današnji dan će, najblaže rečeno, ličiti na ružan san koji ćete što pre želeti da zaboravite. Zbog preopterećenosti, javljaju se prvi znaci depresije. Suviše ste ponosni i ne želite da progovorite o problemima koji vas sputavaju.

Vaga

Osećate kao da se oko vas sve pokrenulo. Strpljivo pričekajte rasplet događaja. Pažljivo analizirate voljenu osobu, ali čini vam se kako ne možete lako da uskladite različita interesovanja koja vas udaljavaju. Odmarajte što više. Razmislite o tome da počnete da postite. Vaša dobitna kombinacija predstavlja spoj lepih i korisnih stvari u različitim pravcima.

Škorpija

Okolnosti su delimično povoljne pa vam ne preostaje ništa drugo nego da sačekate konačni epilog. Prikrivate svoje emotivno raspoloženje u nečijem društvu. Moguće iznenadne zdravstvene tegobe, pa budite obazrivi. Čini vam se da neko strogo kontrolise vaše ponašanje.

Strelac

Imponuje Vam saznanje, da saradnici imaju dovoljno poverenja u Vaše znanje ili sposobnosti. Partner pokušava da vas nagovori na svoje planove, ali vi se nalazite u poziciji da postavljate uslove. Ne odlažite odlazak kod lekara, to može da bude opasno. Nikada ne znate koliko će nešto trajati, pa ne uzimajte ljude zdravo za gotovo.

Jarac

Ne zastupajte ideje koje nisu vaše jer niste u stanju da ih dokažete. Nedostaje vam početni zanos ili emotivna hrabrost, da u potpunosti izrazite svoje namere pred voljenom osobom. Što se tiče sigurnosti i stabilnosti nervnog sistema, ne sekirajte se - sve je u najboljem redu. Okupite prijatelje i provedite vikend nezaboravno.

Vodolija

Dobre procene i mudre odluke donose novi uspeh. Priželjkujete veću emotivnu slobodu ili novu priliku da ostvarite svoje namere. Više se krećite, fizička aktivnost bi dobro došla. Jedite voće. Danas iskažite vašu kreativnu stranu.

Ribe

Delujete energično i ne dozvoljavate da neko nepravedno kritikuje Vaše poslovne rezultate. Svoju ljubav morate negovati, jer ako to neko drugi bude činio, gorko ćete plakati. Nervni sistem je u krizi. Neophodan vam je jedan dobar odmor. Reči se same nižu, lako iznosite svoje stavove drugima.