Dnevni horoskop za 24.8.2017. godine

Ovan

Trudite se da niko ne primeti koliko vam je stalo da posao koji trenutno radite što pre okončate, čak i ako se radi o nečem što vam predstavlja neku vrstu zadovoljstva. Kod vas se ljubav dešava spontano, jer umete u njoj da uživate. Partner čini sve da se osećate fantastično. Prijaće vam više sati zdravog sna. Obratite pažnju na svoje snove. Pokušajte da se nekako izborite sa vlastitim nezadovoljstvom. Ako vam to ne pođe za rukom, potražite pomoć prijatelja. Ovako dalje ne ide.

Bik

Dobićete poziv da se sretnete sa osobom na položaju i ona će vam omogućiti da uspostavite dobre kontakte sa strancima. Neprijatna diskusija u vašem domu naglo prekida dokolicu kojoj ste se prepustili. Izbegnite raspravu. Prijaće vam lakša dijeta i boravak u prirodi. Trenutno ste društveno angažovani, pa nastojite da funkcionišete na najbolji mogući način.

Blizanci

Po mnogim pitanjima nepotrebno zatežete odnos sa nekim ko bi mogao da vam bude od velike koristi i na poslu i privatno. Posvetite se ukućanima kojima ste potrebni. Izbegavajte naporne situacije koje vas previše iscrpljuju. Ne rasipajte naklonost i osećanja.

Rak

Imate potrebu da započnete neki nov posao, najverovatnije sa mladim saradnicima. Ukoliko se vaša osećanja nalaze ispred glasa razuma, to predstavlja dobar predznak. Izbegavajte intrigantne situacije koje vas psihički uznemiravaju. Zabave, ljubav, razna zadovoljstva i društvene igre napokon vam padaju na pamet.

Lav

Trudite se da izdržite tempo koji vam nije prijatan, ali je stres ono što vas u većoj meri opterećuje. Poklonite više pažnje i radosti osobi do koje Vam je stalo. Prijaće vam relaksacija, opustite se od napornih obaveza. Ukoliko budete pronašli srednji put između materijalnih i duhovnih vrednosti, dobro ćete se osećati i odlično funkcionisati.

Devica

Neko želi da izađe u susret vašim idejama, ali pod njegovim uslovima. Vi ćete biti spremni da se ubeđujete i nećete popustiti sve dok ne postignete dogovor pod vašim uslovima. Ulepšajte svoj intimni život, tako što ćete delovati dovoljno zanosno i privlačno na ljubavnog partnera. Iskoristite prvi slobodan dan za duži boravak u prirodi. Očekuju vas zabave i romantični izlasci. Nastojte da u svakom trenutku lepo izgledate.

Vaga

Nemojte se preterano nadati povoljnom razvoju situacije ako niste u prilici da zaista budete dosledni onome što tvrdite ili što obećavate. To se narocito odnosi na one koji su na nekoj vrsti rukovodeceg položaja i koji pokušavaju da naprave znacajan zaokret u karijeri. Nemojte postiskivati svoje želje, slobodno izrazite ono što mislite i osećate. Prijaće vam planinska šetnja i čist vazduh. Olakšanje koje osećate neće rešiti kljune probleme.

Škorpija

Vagate &qoute;za&qoute; i &qoute;protiv&qoute; saradnje sa kolegom koji pokušava da vam nametne neke svoje ideje koje vi još uvek ne biste tako rado prihvatili. Osećate novi emotivni uzlet. Pokrenite svoju maštu i zavodničke sposobnosti kada ste u društvu bliske osobe. Moguća nesanica... Jedan događaj vas može navesti da se postavite nadmoćno u odnosu na okolinu.

Strelac

Verujete da možete da sarađujete sa osobom koja je prilično hirovita, svojeglava, ali i sposobna, originalna i inventivna. Osmislite dobru ljubavnu strategiju i krenite u akciju. Ako ste pušač, razmislite o tome da ostavite cigarete. Pravi uzrok vaše potrebe da se dokažete je nesigurnost koja vas muči ovih dana.

Jarac

Ovih dana možete se nadati povoljnom ishodu jednog izuzetno važnog događaja. Stalo vam je do pomirenja sa voljenom osobom. Upotrebite svoje skrivene adute kako biste ostavili ozbiljan utisak. Moguća malaksalost... Prekid prijateljskih odnosa će samo nakratko poljuljati raspoloženje.

Vodolija

Problemi na poslu će uskoro biti davna prošlost. Do tada, pokušajte da smanjite izdatke. Stalo vam je da se nametnete kao autoritativna ličnost u društvu voljene osobe. Zdravlje u najboljem redu. Važan dogadaj koji se odigrao pomerio je sve iz osnova.

Ribe

Morate staloženo analizirati mnoštvo planova i zadataka koje ste sebi zadali. Podsetnik je odlična stvar. Uporno pokušavate da uđete u nečiji &qoute;ljubavni trag&qoute; ili da odgonetnete neke dileme koje vas prate. Ljubav povoljno utiče na vaše zdravstveno stanje. Okolnosti se menjaju pa vam se čini da su svi promenili svoje stavove koji vam danas postaju potpuno strani.