Dnevni horoskop za 17.10.2017. godine

Ovan

Po mnogim pitanjima nepotrebno zatežete odnos sa nekim ko bi mogao da vam bude od velike koristi i na poslu i privatno. Kod vas se ljubav dešava spontano, jer umete u njoj da uživate. Partner čini sve da se osećate fantastično. Prijaće vam relaksacija, opustite se od napornih obaveza. Spremni ste da se družite i sa onima koji su drugačijeg temperamenta od vašeg, ali ipak ćete se potruditi da nađete neke dodirne tačke.

Bik

Imate potrebu da započnete neki nov posao, najverovatnije sa mladim saradnicima. Neprijatna diskusija u vašem domu naglo prekida dokolicu kojoj ste se prepustili. Izbegnite raspravu. Iskoristite prvi slobodan dan za duži boravak u prirodi. Nemate jasnu viziju za naredni period, ali ste sigurni u sebe i jako odlucni.

Blizanci

Trudite se da izdržite tempo koji vam nije prijatan, ali je stres ono što vas u većoj meri opterećuje. Posvetite se ukućanima kojima ste potrebni. Prijaće vam planinska šetnja i čist vazduh. Ovaj dan nije pogodan za realizaciju tajnih planova.

Rak

Neko želi da izađe u susret vašim idejama, ali pod njegovim uslovima. Vi ćete biti spremni da se ubeđujete i nećete popustiti sve dok ne postignete dogovor pod vašim uslovima. Ukoliko se vaša osećanja nalaze ispred glasa razuma, to predstavlja dobar predznak. Moguća nesanica... U priličnom ste procepu između onoga što želite, što bi trebalo da uradite i onoga što drugi smatraju da je za vas najbolje.

Lav

Nemojte se preterano nadati povoljnom razvoju situacije ako niste u prilici da zaista budete dosledni onome što tvrdite ili što obećavate. To se narocito odnosi na one koji su na nekoj vrsti rukovodeceg položaja i koji pokušavaju da naprave znacajan zaokret u karijeri. Poklonite više pažnje i radosti osobi do koje Vam je stalo. Ako ste pušač, razmislite o tome da ostavite cigarete. Preterano ste svojeglavi i sigurni u sebe.

Devica

Vagate &qoute;za&qoute; i &qoute;protiv&qoute; saradnje sa kolegom koji pokušava da vam nametne neke svoje ideje koje vi još uvek ne biste tako rado prihvatili. Ulepšajte svoj intimni život, tako što ćete delovati dovoljno zanosno i privlačno na ljubavnog partnera. Moguća malaksalost... Prilično ste impulsivni, ali pravdoljubivi i spremni da se borite za svoje stavove.

Vaga

Verujete da možete da sarađujete sa osobom koja je prilično hirovita, svojeglava, ali i sposobna, originalna i inventivna. Nemojte postiskivati svoje želje, slobodno izrazite ono što mislite i osećate. Zdravlje u najboljem redu. Bura se stišava i vi pokušavate da se smirite. Ukoliko niko ne bude ugrozio vaš lični integritet, to ćete i uspeti.

Škorpija

Ovih dana možete se nadati povoljnom ishodu jednog izuzetno važnog događaja. Osećate novi emotivni uzlet. Pokrenite svoju maštu i zavodničke sposobnosti kada ste u društvu bliske osobe. Ljubav povoljno utiče na vaše zdravstveno stanje. Nećete lično biti u situaciji da provocirate druge, ali zato oni mogu da se igraju vašim strpljenjem. Do vas ne dopiru njihove neosnovane optužbe.

Strelac

Problemi na poslu će uskoro biti davna prošlost. Do tada, pokušajte da smanjite izdatke. Osmislite dobru ljubavnu strategiju i krenite u akciju. Spremajte zdravu hranu - domaća kuhinja nema zamenu. Nalazite se u situaciji kada bujna mašta i idealističke sklonosti događaje i ljude čine lepšim nego što jesu. Kad izađete iz te faze, biće vam teško da se prviknete na realnost.

Jarac

Morate staloženo analizirati mnoštvo planova i zadataka koje ste sebi zadali. Podsetnik je odlična stvar. Stalo vam je do pomirenja sa voljenom osobom. Upotrebite svoje skrivene adute kako biste ostavili ozbiljan utisak. Izbegavajte brzu hranu. Ukoliko ste savladali prepreke, možete očekivati normalan dan.

Vodolija

Pošto vam više prija da slušate muziku i vodite isprazne razgovore, može se dogoditi odlaganje bitnih obaveza. Stalo vam je da se nametnete kao autoritativna ličnost u društvu voljene osobe. Jedite što više sezonskog voća. Pošto ste pomalo gluvi za savete sa strane, najbolje učite na vlastitim greškama. One su bolne, ali ćete ih bar zapamtiti.

Ribe

U izgledu je važna promena na poslu. Otvaraju vam se nove mogucnosti. Uporno pokušavate da uđete u nečiji &qoute;ljubavni trag&qoute; ili da odgonetnete neke dileme koje vas prate. Danas nemate motivaciju i lako ostajete bez koncentracije. Možda je vreme za kraći predah? Pažnju poklanjate pogrešnim ljudima. Nešto čudno se sa vama dešava.