Dnevni horoskop za 21.8.2017. godine

Ovan

Trenutni gubitak ne treba prihvatiti kao lični poraz, već kao dobar povod da promenite svoju poslovnu taktiku. Važno je da pravilno preispitate svoje misli i osećanja. Ako ste pušač, razmislite o tome da ostavite cigarete. Pitate se zbog čega vam se dešavaju nepredvidljivi događaji, kad ste sve lepo isplanirali.

Bik

Nema razloga za zabrinutost i paniku zbog gubitka na poslovnom planu. Sačekajte na bolju poslovnu priliku. Posvetite više pažnje jednom članu porodice koji će vas danas zamoliti za pomoć. Moguća malaksalost... Spremni ste da se družite i sa onima koji su drugačijeg temperamenta od vašeg, ali ipak ćete se potruditi da nađete neke dodirne tačke.

Blizanci

Poželjno je menjati ubeđenja, jer su pogrešna. Kao da vas je razum napustio, pa se prepuštate osećanjima, koja su trenutno pogrešna. Zdravlje u najboljem redu. Nemate jasnu viziju za naredni period, ali ste sigurni u sebe i jako odlucni.

Rak

Mudro se rukovodite ranije stečenim iskustvima. Ne ponavljate istu grešku. Nastavljate sa imidžom ljubavnika velikog stila. Trudite se, mada vas je suprotna strana prozrela. Ljubav povoljno utiče na vaše zdravstveno stanje. Ovaj dan nije pogodan za realizaciju tajnih planova.

Lav

Praktično razmišljate i okrećete se stvarima od kojih imate konkretnu korist. Bićete u situaciji da se uzbuđujete ne samo na planu emotivnih vrednosti već i vrednosti uopšte. Spremajte zdravu hranu - domaća kuhinja nema zamenu. U priličnom ste procepu između onoga što želite, što bi trebalo da uradite i onoga što drugi smatraju da je za vas najbolje.

Devica

Vodite se moralnim principima. Novi poslovi i dobra zarada su na vidiku, koncentrisani na njih zadovoljno trljate ruke. Pokušavate da dobro funkcionišete u partnersko-bračnim odnosima, ali imate utisak da nije sve baš idealno: druga strana je jača. Izbegavajte brzu hranu. Preterano ste svojeglavi i sigurni u sebe.

Vaga

Sve je u znaku poslovnih uspeha, priznanja i poboljšanja materijalne situacije. Mnogi pripadnici znaka doživljavaju nezaboravne trenutke sa voljenom osobom. Jedite što više sezonskog voća. Prilično ste impulsivni, ali pravdoljubivi i spremni da se borite za svoje stavove.

Škorpija

Moglo bi se reci da ste u svom elementu. Vredno radite, ali rezultati još uvek nisu vidljivi, bar kad je novac u pitanju. Malo ko uspeva da sa vama danas izađe na kraj, a najteže vam pada kritika članova porodice od kojih očekujete više poštovanja i popustljivosti. Danas nemate motivaciju i lako ostajete bez koncentracije. Možda je vreme za kraći predah? Bura se stišava i vi pokušavate da se smirite. Ukoliko niko ne bude ugrozio vaš lični integritet, to ćete i uspeti.

Strelac

Imate finansijske probleme, ali ćete najverovatnije uz pomoc neke koleginice ili bliske osobe, rođake ili prijateljice, naći povoljno rešenje. Emotivna kriza. Ukoliko nastavite da se fizički iscrpljujete i uludo traćite sopstvenu energiju, možete imati zdravstvenih problema. Nećete lično biti u situaciji da provocirate druge, ali zato oni mogu da se igraju vašim strpljenjem. Do vas ne dopiru njihove neosnovane optužbe.

Jarac

Očekujete da se neko angažuje oko zajedničkog projekta o kome ste nedavno razgovarali. Nekome je veoma stalo da se sa vama ponovo zbliži, nezavisno o kome je reč, moguće o mlađoj osobi. Smanjite konsumiranje slatkiša, zbog šećera u krvi. Nalazite se u situaciji kada bujna mašta i idealističke sklonosti događaje i ljude čine lepšim nego što jesu. Kad izađete iz te faze, biće vam teško da se prviknete na realnost.

Vodolija

Povoljan perid za one koji žele da započnu nov posao. Teško vam je da realno sagledate važne stvari koje bi trebalo da rešite u odnosu s partnerom. Preterivanje u bilo kom segmentu života preti da naruši unutrašnji sklad i pogorša ionako krhko zdravlje. Ukoliko ste savladali prepreke, možete očekivati normalan dan.

Ribe

Druženje sa prijateljima može biti povod za razgovor o novom poslu od koga očekujete lep prihod. Ljubavni susret. Novac vam je potreban, ali ne baš toliko da se zbog njega razbolite. Pošto ste pomalo gluvi za savete sa strane, najbolje učite na vlastitim greškama. One su bolne, ali ćete ih bar zapamtiti.